Copenhagen in Denmark – the Tourist Paradise

 

København i Danmark er et af Europas ældste hovedstæder og hjem til nationens parlament, regering og monarki. Det er en by velegnet for turister og let at udforske. Det er landets største by med en befolkning på over 1 million. Det er også det kulturelle centrum for landet byder kunst, musik, teater og design. Det er også kendt som en 24 timers fest by for dem, der søger en svingende tid.

Byen kan være koldt om vinteren, så de mest populære tidspunkter at besøge er i sommermånederne. Værelserne spænder fra vandrehjem og budget indkvartering eksklusive fem stjernede hoteller. For besøgende er der mange teatre, museer, kunstgallerier og musikalske underholdning valg, som vil gøre dit ophold i den kongelige by mindeværdig.

Rådhuspladsen i centrum af byen kan rumme mere end 50.000 mennesker til arrangementer. På den ene side af pladsen er den verdensberømte Tivoli som har en forlystelsespark, som blev etableret i 1843. Det er værd at en gåtur rundt for at tjekke den gamle verden landsby lignende atmosfære byder forlystelser og restauranter. På den anden side af Rådhuspladsen er Strøget et glimrende udgangspunkt for shopping ekspeditioner.

 

En anden berømt attraktion er Amalienborg Slot, som er opholdssted for den danske royalty og er faktisk fire forskellige palæer, der er fastsat omkring en firkant. Ved middagstid besøgende samles for at se vagtskifte.


For børn er der mange attraktioner, herunder Københavns Zoo, Nationalmuseet, Aquarium eller Ny Carlsberg Glyptotek. Der er også offentlige strande inden for rækkevidde af byen. Vær sikker på at afprøve en saunaer, som er en del af den danske kultur.

copenhagen-boatKøkken i København byder på en lang række valg, der spænder fra grundlæggende måltider herunder smorrebrod (smørrebrød), frikadeller, (kødboller) og pølser, (hotdogs) til det ultimative i fine restauranter. Der er et stigende antal nordafrikanske og mellemøstlige restauranter påvirket af nye indvandrere til området. Cafeer og pubber vrimler da Danmark er kendt for sin øl, herunder den verdensberømte Carlsberg pilsner.

København har et blomstrende natteliv. De fleste natklubber komme i gang omkring midnat og har travlt indtil daggry. Dancing, levende musik, og jazz klubber er alle populære natten attraktioner. Københavns internationale kasino trækker store skarer interesseret i gambling. For opera-elskere Operahuset i København er et af Europas mest moderne og imponerende bygninger og funktioner i top opera. Den danske Kongelige Teater går from1872 og er hjemsted for landets højt ratede teater og ballet forestillinger.

Christianiaområdet af byen blev udviklet i begyndelsen af ​​1970’erne af hippier, der udviklede deres egne love, der var uafhængig af den danske regering. Det er nu et område berømt for kunst og en mangfoldighed af kulturer.

Den berømte Lille Havfrue er en af ​​Københavns mest berømte vartegn og tiltrækker næsten en million turister hvert år. Nyhavn er det gamle havneområde, og er et malerisk område ikke at gå glip af. Nyhavn omfatter mange kajer med både og er en sjov område at udforske.

denmark-copenhagen-view-over-roofs-and-waterEn af de største europæiske anlægsprojekter er Øresundsbroen, som blev åbnet for trafik i juli 2000. Denne bro og tunnel forbinder Københavnsområdet i Danmark med Malmø i Sverige og har åbnet området for at ny økonomisk vækst og udvikling samt sightseeing muligheder.

 

København har noget for alle! Disse attraktioner spænder fra kongelige slotte og eventyrlige parker til en kosmopolitisk natteliv og moderne shopping oplevelser. Det er en by ikke at gå glip af.

Save

Save