Nyt resort som fokuserer på vægttab og sundhed

Not Your Average Fat Camp

Velkommen til et nyt concept i USA hvor der er fokus på vægttab mens du kan nyde smukke omgivelser.

Hvad hvis du kunne slippe for nogle R & R på et sandt tilflugtssted af en udvej? Et eller andet sted du er omfavnet af en højenergi-stemning, der er garanteret til at forlade dig følelsen fornyet for langt længere end den typiske ferie.

Det er, hvad Resorts handler om! Vi er det perfekte flugt fra al hverdagens stress holder dig tilbage fra dit vægttab og fitness mål. At være omgivet af frodige landskab og et personale, der virkelig “får du” hjælper med at holde dit sind fokuseret på at få din krop, hvor du ønsker det skal være.

Her på resortet, er fokus på dig. Dine behov, dine mål og dine evner. Du vil blive udfordret i henhold til din egen unikke niveau af engagement, uden nogensinde at blive skubbet for langt, for hurtigt.

Hvor ellers skaber vi den skræddersyet føler, der er holdt os i vægttab program virksomhed siden 1968? Svaret er simpelt. Vi er ikke et selskab eller konglomerat, vi er familie-ejet og fra det øjeblik du ankommer til Shane, du er en del af denne familie.

“Hvilken vidunderlig oplevelse. Jeg må sige personalet er stor, fødevarer var stor. Indvielsen alle jer vise er en vidunderlig ting. Tak for at hjælpe mig med at finde min ånd igen. ”
MARGARITA, NEW YORK, AGE 50 ***

Vi er ikke en boot camp

Vi er ikke en boot camp, men en medfølende program, der henvender sig til dine behov og evner. Vi nærmer vægttab holistisk, der omfatter de øverste ideer i dag i kost og fitness industrier. Fire Cornerstone Filosofi henvender hver enkelt komponent, der er blevet vist sig at holde folk fra at nå og opretholde deres ideelle vægt. Vores personale består kun af de fremmeste ernæring og fitness-eksperter, der har været hånd-udvalgt for deres store indlevelse og hengivenhed til at hjælpe dig med at blive den bedste version af dig muligt. De ved, hvordan til at skubbe dig forbi dine opfattede grænser uden at du selv vide. Når du vinder, så gør de.

MØD VORES TOP ADVISORS

Det er tid til at begynde dit liv

Vi ved, de tanker, der går gennem dit hoved:

  • “Jeg er så travlt med arbejde, jeg har ikke tid til at motionere og spise godt.”
  • “Jeg arbejder så hårdt for at tabe sig, så vinde det hele tilbage. Så hvad nytter det? “
  • “Gymnastiksalen er bare ikke sjovt, og jeg er ubehageligt at være omkring alle disse passer folk.”
  • “Det er for sent at ændre, jeg er for gammel til at lære nye tricks.”
  • “Jeg er ung, jeg har masser af år til at komme i form. Jeg vil gøre det i morgen. “
  • “Jeg er så travlt med at tage sig af andre mennesker, jeg har ikke tid til at passe på mig selv.”

Men som mange af os ved, de tanker, der går gennem vores hoveder er ikke altid rigtigt. Og når det kommer til fedme og vanskelige spørgsmål som lavt selvværd, kropsbevidsthed og selvstændige tvivl, er vi tilbøjelige til at tro, vores negative tanker endnu mere. Det synes umuligt at vide en anden måde selv eksisterer. Det er, hvor vi kan hjælpe. Vi giver perspektiv pause fra din gamle måder, guider dig tilbage til den virkelige dig, og sætter dig tilbage på vejen til succes.

Så spørg dig selv, hvad venter du på? Kom til Diet & Fitness Resorts nu, fordi du skylder dig selv en bedre fremtid … i dag.

Tab dig med flere gode tips på hurtigtslank, Danmarks bedste vægttab og sundheds blog.