Romantisk-hoteller til Valentinsdag Weekend

romantisk aftensmåltidHvor skal vi hen til Valentinsdag? Nå, hvad er din idé om romantik?

Sagt på en anden måde, hvilke funktioner på et hotel tror du gør for den mest romantiske oplevelse? Spekulerer at mig selv, jeg tog et kig på dette års top amerikanske hoteller for romantik. Jeg var ikke overrasket over at se, at par elsker tomme strande, solnedgang synspunkter, lydisolerede værelser … og at komme væk fra mennesker. Men der er andre fælles træk også. Her er fem ting, som mange af de bedste hoteller for romantik-all bookes på TripAdvisor-tilbud. Hvis du leder efter en date så tag et kig på denne side.

Personlige boblebad

Det er bemærkelsesværdigt, hvor mange af landets mest romantiske dating hoteller-fra San Giuliano Hotel i Palm Springs til Inn Above Oak Creek i Sedona, Arizona, til Bayfront Marin House Historic Inn i St. Augustine, Florida, har en privat boblebad for næsten hvert par. De 25 suiter på Belamere Suites i Perrysburg, Ohio, har enten en Værelset opvarmet swimmingpool eller en to-personers jacuzzi.

Ingen børn

Med flere og flere hoteller tilføje barnligt puljer og børnemenuer at lokke familier, er det forfriskende at se, at barn-fri zoner faktisk eksisterer-på steder såsom Post Ranch Inn i Big Sur, Californien; Marquesa Hotel i Key West, Florida; og Belamere Suites. Garden

Cottages

Tilsyneladende par tørster haven hideaways. Island Bay Resort i Florida Keys, for eksempel, har 10 bungalower omgivet frodige tropiske planter. Honor Mansion og Olea Hotel, både i det nordlige Californiens vindistrikt, tilbyder haven hytter. Hos Post Ranch Inn og North Carolinas Rivers Edge Treehouse Resort, kan du endda sove i træerne.

Spa forkælelse

Par søger at genoprette forbindelsen ikke spinke og spare på spa-behandlinger. Post Ranch Inn tilbyder par massage, yoga klasser og to cliff-top 104-graders infinity pools. Det 15.000 kvadratmeter store spa på Allison Inn & Spa i Newberg, Oregon, indeholder mere vand terapi (hydro-bøtter, eukalyptus dampbade, Vichy brusere) og 12 typer af massage. Selv 13-værelset La Maison Hotel i Palm Springs tilbyder massage på værelset.

dating stedSouthern charm

Gamle verden sydlige palæer tilsyneladende sætte folk i humør til romantik. På Top 25 listen er to pragtfulde historiske huse i Charleston, South Carolina: Wentworth Mansion og Zero George Street. Savannah, Georgia, bidrog Hamilton-Turner Inn, en 1873 palæ i hjertet af den historiske bydel. Også tungt på sydlige gæstfrihed er floden Inn of Harbor Town i Memphis, Tennessee, og Inn på Pamlico Sound i North Carolinas Outer Banks.

Vi vil gerne høre, hvad du synes gør et hotel romantisk. Fortæl os i kommentarerne nedenfor!

Flere gode ideer fra NYC

I en by som New York, hvis højhus tårne ​​proppe en befolkning så stor som London i halvdelen af ​​den plads, er intimitet højt værdsat. Måske er en del af grunden til, at byen har sådan et væld af smukke hoteller, gorgeously romantiske hideaways hvor elskende kan sekvestrerer sig fra byge af byen udenfor. Her har vi plukket fem af de bedste, The Big Apple har at tilbyde.

Slip væk til den intime elegance af Gramercy Park Hotel

denne 1924 hotellets sanselige, boho-chic værelser med udsigt quaintly charmerende Gramercy Park, prale topmadrasser, fløjl smide tæpper og en engelsk drikker kabinet – hvilket gør dem ideelle rum for at skjule væk med en elsker. Ud over værelserne, de øverste etage malkestald udstiller pop kunst fra Andy Warhol og Damien Hirst, og Gramercy terrasse bar er romantisk viklet i lys og krybende vinstokke. Der er også en dejlig spa og en liflig italiensk trattoria.

Få legende på The Standard, High Line

Standarden ligger i hjertet af Manhattans Meatpacking district, bare med udsigt over High Line, dens ’60’erne-påvirket design og legende funktioner gør den ideel for par med en eventyrlig side. Værelserne har væg-til-væg og gulv til loft-vinduer, hvilket giver anledning til talrige frække muligheder, og temaet fortsætter ind i badeværelset, hvis vægge er også lavet af glas. Liberty Suite har endda en Austin Powers-stil rund platform seng, sammen med et glas vand bad designet til to. Sultne elskere kan fylde op på tysk billetpris i Biergarten, og hotellet har sin egen skøjtebane, fri til at par på Valentinsdag.

Svøm og putte på Room Mate Grace

En lidt mindre pebret løsning, Room Mate Grace har en pragtfuld opvarmet pool med swim-up bar, der serverer lækre cocktails. Værelserne er designet med minimalisme i tankerne, men indeholder masser af luksuriøse hånd at fyre op den romantiske atmosfære, såsom egyptisk bomuld sengetøj, mørklægningsgardiner og dronning mellemstore platform senge. Og med Times Square er blot ti minutters gang væk, kan par slentre over til at drikke i scene på en lys New York dag, eller bare blive i sengen hele morgenen, hvis det er grå – serveres morgenmad indtil middag.

Fordyb jer i ren eventyr romantik på Mondrian SoHo

For eventyr romantik, kan du ikke få nogen bedre end vedbend-draperet Mondrian. Dens design er inspireret af Jean Cocteau La Belle et la Bete, synlig i overbrusning af surrealistiske hånd findes i hele hotellet, såsom talonen-bærende borde, fuzzy lamper og overdimensionerede stole udsmykning lobbyen. Temaet fortsætter ind i den magiske Isola Trattoria, hvor gæster spiser under lysekroner hængende fra et glasloft ser ud til himlen. Værelserne er lidt enklere, hvilket sikrer komfort er den første prioritet, men med skarpe hvide-og-blå farver er de stadig dyngvåd i karakter.

Nyd klassisk amerikansk stil på The Carlyle af Rosewood

Lovers med penge til overs vil elske denne pre-Depression æra hotel, bygget i 1930, og en diskret vært til kunstnere, politikere og rockstjerner gennem årtier siden. Det handler om klassisk amerikansk stil, især i hotellets to ikoniske stuer, Bemelmans Bar og Cafe Carlyle; Woody Allen spiller klarinet i sidstnævnte hver mandag aften. Men hvis du foretrækker at holde til privatlivets fred for dit eget romantiske verden, så er der 188 Art Deco værelser og suiter at vælge imellem, nogle med herlig udsigt over Central Park.

Save